За блога

Добре дошли в първия официален блог на Кранево!

Кои сме ние?

Авторите на блога живеят тук целогодишно, развиват турстически бизнес през летния сезон и са достатъчно запознати с проблемите на Кранево и региона. Имаме огромното желание да работим главно и най - вече за просперитета на Кранево и неговите жители.


Нашата цел?

Надяваме се да спомогнем за разгръщането на цялостния потенциал на прекрасното ни село и да направим всичко възможно, за да заеме полагащото му се място сред Черноморските ни курорти. Знаем, че това няма как да се случи веднага. Ще отнеме доста време, за да се променят нещата към по - добро. Междувременно се надяваме да спечелим доверието на нашите читатели, защото ние се нуждаем от вашата помощ и подкрепа, коментари и съвети.

Този блог е с НЕкомерсиална цел. Някои от публикациите ще бъдат взаимствани от други информационни източници. Тези източници ще бъдат изрично упоменати в края на всяка публикация, защото вярваме, че трудът, който всеки един от нас полага, трябва да бъде уважен.

За ваше удобство сме поставили препратки към различни статии в Уикипедия, в случай че имате желание да научавате интересна информация в най - различни области на познанието. Всеки линк, на който кликнете, ще се отваря в нов прозорец.


Защо да следите този блог?

Ние ще се стараем да отразяваме всяка една новина, засягаща Кранево и региона ,за да можете Вие - нашите читатели, да бъдете винаги информирани. Авторите на този блог имат право да излагат свои лични преценки, мнения и убеждения, които в никакъв случай нямат за цел да повлияват на читателското мнение!

Този блог трябва да бъде мястото, където всички ние като жители на нашата област, свободно да излагаме своите позиции по важни теми. Ще поместваме ваши въпроси и проблеми и ще се опитваме да направим така, че да успеят да привлекат необходимото обществено внимание! Бихме били щастливи да получаваме вашите мнения и препоръки относно развитието, структурата или съдържанието на този блог, с цел да подобряваме качеството си на работа.

Анонимни сигнали, клевети, неприлични коментари или други изразни средства, които са в разрез с общоприетите норми, НЯМА да бъдат публикувани! 

Ако искаме да променим живота си към по - добро, ние трябва да отстояваме целите и позициите си и да застанем горди с истинските си имена. Молим Ви, да бъдете градивни хора и достойни българи, да бъдете устремени към общото ни благо, защото ако искаме нещо да се промени, първо трябва да започнем от себе си!